Det sägs att variation är livets krydda, och jag tvekar aldrig inför att krydda våra sessioner. Min lekstil går ut på att blanda element av njutning och smärta, tease & denial, grymhet och ömhet och mycket mer därtill.

När jag har fullständig kontroll så kan jag bryta ner dig till dina minsta beståndsdelar, exponera dina fantasier, dina sårbarheter och dina mörkaste, hemligaste lustar. När du befinner dig på den absolut lägsta nivån så finns det bara ett möjligt resultat…och det är att bygga upp dig igen, tease efter tease, tills dess att du är en ny och kraftfull man igen.

Jag förnekar inte att min djupt sadistiska sida och jag finner oerhörd njutning att betrakta mina leksaker och slavar lida av smärtan jag ger dem och frustrationen jag utsätter dem för. Det är ingen större överraskning att orgasmkontroll och denial är en av mina specialiteter. Genom att fullständigt överlämna njutningen till mig så bestämmer jag när, och om, du kan komma. Ditt ivriga, hungriga och desperata ansiktsuttryck gör mig fullständigt galen.

Faktum är att själva synen av en undergiven och lydig man på bara knän framför mig, som ber om tillfredsställelse, är något som alltid får mitt hjärta att pulsera av sadistisk och dominant njutning.

Jag tänder på tabuer, det förbjudna och mäns hemliga lustar. För mig är få saker så utsökt erotiska som att feminisera en man, reducera honom och utnyttja honom som min slyna, min leksak, som jag kan göra vad som helst med. Att örfila hans kinder tills dess de glöder av smärta, att känna hans ångest och rädsla kring vad som kommer härnäst…detta är hemligheten som får mitt sadistiska hjärta att bulta av upphetsning.

Kunskap:

Över fem års erfarenhet av dominas har låtit mig upptäcka och avtäcka så otroligt mycket när det handlar om lekarnas variation, hur man kan retas och metoder som upphetsar mina partners psyke och sexualitet. Faktumet att jag har studerat psykologi på universitetsnivå har hjälpt mig enormt när det kommer till att förstå de mänskliga behoven, våra djupaste rädslor och hur vi drivs av våra lustar och de mörkaste hemligheterna.

Jag är alltid på jakt efter kunskap och är mycket medveten om att jag knappt har rört vid toppen av ett enormt, kink-fyllt isberg. Just nu studerar jag exempelvis konstformen kinbaku och jag hoppas kunna erbjuda mina undergivna partners mer avancerade och sofistikerade bondage-sessioner under de nästkommande månaderna.

Mistress Diana

Stockholm’s Professionella Domina